Duikteam De Baan

duiken in Het Groene Hart
 

Aangezien De Baan een kleinschalig duikteam is, is er veel persoonlijke aandacht. Lessen worden standaard in kleine groepen gegeven en op verzoek is ook individuele les mogelijk. Daarnaast is de planning van de cursussen flexibel en wordt deze altijd in overleg met de cursisten bepaald. Dit kan zowel doordeweeks in de avonduren als in het weekend. Cursisten zijn zo enthousiast over het aanbod bij Duikteam De Baan dat het overgrote deel terugkomt voor een vervolgcursus!


Duikcursussen bestaan altijd uit theorielessen en lessen in het zwembad en meestal horen er ook lessen bij in het buitenwater. De zwembad lessen worden verzorgd in zwembad De Baan in Gouderak in de periode april tot september. De buitenlessen zijn meestal in Zevenhuizen of in Zeeland en kunnen ook na september doorlopen.

Heb je interesse in een cursus, maar weet je nog niet zeker of duiken wat voor jou is? Regelmatig is er tijdens
het zwembadseizoen in zwembad De Baan de mogelijkheid om kennis te maken met duiken. Onder begeleiding van één van onze instructeurs kun je een paar rondjes onderwater door het zwembad maken, waarbij je direct ervaart hoe het is om onder water te ademen.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse in een cursus of ontvang je graag meer informatie? Stuur dan een email naar: duikteamdebaan@gmail.com en dan hopen we je snel te verwelkomen in het zwembad!